Acasă | Înregistrare | Autentificare
Site-ul meu
Meniu site
Autentificare

Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2015  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 10
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2015 » Ianuarie » 28 » TRANDACIRI DI CASA
8:46 AM
TRANDACIRI DI CASA

http://chefdan391.ucoz.ro

RETETA Nr 14

             TRANDACIRI DI CASA

INGREDIENTE:

  1. Carni di porc(halci alese di carnati),                  =3,5kg,
  2. Carni slaba di gita                                           =3,5kg,
  3. Carni di oaie                                                   =1,5 kg,
  4. Slanina di lucru                                               =1,5 kg,
  5. Maciulii di usturoi potrigite                                =8 buc.
  6. Podra di chiparus iute,
  7. Podra di chiparus dulce,
  8. Kipperi ,
  9. Cimbru,
  10. Busuioc,
  11. Maghiran,
  12. Oasa di porc                                                    =2,5 kg,
  13. Sare di moraturi,
  14. Mate di porc                                                    =20 ml,
  15. Apa                                                                =3 litri.

Modalitate di lucru:

Sa ni suflicam manicili pana la coati si sa ni punim ca lumea la treaba si intr-un mod mai gospodaresc ,ca vorba ceia ,nu facim TRANDACIRI in ciecari zi din an.
Tati felurili din carni li trecim prin masina di tocat ,undi folosim sata mai mare .Tocam tata carnia s-o arruncam in COVATA sau intr-un CIUBAR di lemn .
Alaturi intr-un ceaun maricel punim la ciert oasali di porc cu cei 3 litri di apa pana ci sa disprindi carnia di pi oase.Zama di la cierttura o dam dioparte si o sulemenim cu mirodeniili ci le avem pregatite alaturi di noi.
Nu mai spun ca ,la o sara mai inainti am curatat ostoroiul si l-am chisat ,am pus apa 1 litru pisti el ,lasandu-l la macirat pana in clipa in cari ni am apucat di treaba .
Framantatul sa face in 3-4 randuri ,incetuca ,fara di graba ,cam la doua ceasuri buni intri randuri ca sa inglobeze tata zama di la oase.Lasam la hodina pana a doua zi ,cand putem sa-i tragim pi MATE .
Vizualizări: 130 | Adăugat de: cozmadaniel50 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 3
0
3  
Dupa ce i-am lasat la vant sau la geruit ,ii aruncam in untura incinsa ,ii rumenim,ii asazam la garnita cu giumeri sau simpli peste care turnam untura fierbinte ca sa ii acoperim......

0
2  
Dupa doua zile de lasat la vant ,bagati la afumatoare ,unde sa folosim lemn dulce de gradina cu rumegus ......

0
1  
Trasi pe mate si lasati doua zile la vant ........

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]