Acasă | Înregistrare | Autentificare
Site-ul meu
Meniu site
Autentificare

Căutare
Calendar
«  Noiembrie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 10
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2014 » Noiembrie » 11 » TOCMAGI DI CASA (TAITEI )
3:55 PM
TOCMAGI DI CASA (TAITEI )

CHEF DAN-Bucatarie Traditionala Romaneasca

            TOCMAGI DI CASA ( TAITEI )

      RETETA Nr 8

  Ingrediente:

  1. Faina de grau               1 Kg,
  2. Oua                           =2 buc,
  3. Sare                          =10 gr ,
  4. Apa                           =375-400 ml.

  Mod de lucru:

    Toate ingredientele  adunate intr-un vas ,apa calduta si facem un aluat destul de consistent .

    Pe un blat de masa intindem cu merdeneaua o foaie foarte subtire din aluatul rezultat avand la dispozitie si varianta sa-l impartim in doua ,trei parti pentru a fi lucrat mai usor.

    Presaram faina pe foaie ,pe o parte si pe alta ,rulam incet si strans.Dupa pofta si dupa plac taiem TOCMAGII,ii rasfiram si ii pudram bine spre a nu se lipi intre ei.

    Pot fi folositi la supe ,la ciorbe ,dulciuri,retete cu paste ,si altele .Pot fi folosite direct dupa taiere sau pot fi uscate si depozitate in conditii prielnice .

Vizualizări: 160 | Adăugat de: cozmadaniel50 | Tag-uri: sare, Faina, apa, oua . | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
0
1  
O supa cu taitei,o zama de cucos ,un lapte cu tocmagi,o budinca de tocmagi cu branza scoapta ,si cate si mai cate ......

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]