Acasă | Înregistrare | Autentificare
Site-ul meu
Meniu site
Autentificare

Căutare
Calendar
«  Noiembrie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 10
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2014 » Noiembrie » 11 » TOCANA DI PATLAGELE VERZI
6:14 PM
TOCANA DI PATLAGELE VERZI

CHEF DAN-Bucatarie Traditionala Romaneasca 

           TOCANA DI PATLAGELI VERZI

          RETETA Nr 9.

   Ingrediente:

  1. Patlageli verzi                      =1,5Kille,
  2. Ceapa                                 =0,6 kille,
  3. Olei di sorica                        =150 ml,
  4. graunte di Kiperi                    =12-15 buc,
  5. frunze di laur                         =3-4 buc,
  6. Sare                                     =dupa gust,

     Modul de lucru:

      Intr-un vas cu apa  punem patlagelili verzi la ciert pana crapa chielea pi ele si incepi sa deie pi nas samanta di nauntru .Li dam intr-o parte si li lasam la racit .

      Cu un satar di lemn li tocam sa li sara ochii din cap ,la fel cum procedam la salata di vinete .

      Ceapa curatata ,taiata manuntel ,aurita la tigaie cu olei di sorica,numa pana atuncea cand sa moaie ghini,la cari sa adauga patlagelili tocati.Sa mai tragi un clocot bun la un foc mai pi indeleti,sa nimeresti di sari si Kiperi,dupa care la randuiala vini si frunzali di laur .Sa halesti calda ,rece,conservata la borcan .

   Calda cu mamaliga cierghinti si cu branza di burduf,oliaca di giumari langa.......

Ataşamente: Imagine 1
Vizualizări: 203 | Adăugat de: cozmadaniel50 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]