Acasă | Înregistrare | Autentificare
Site-ul meu
Meniu site
Autentificare

Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2016  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 10
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2016 » Ianuarie » 8 » PAINEA CIABATTA SIMPLA
9:14 AM
PAINEA CIABATTA SIMPLA

CHEF DAN -Bucatarie Traditionala

RETETA NR 21

           PAINEA CIABATTA SIMPLA

 MODALITATE DE LUCRU:

   Avand obtinut aluatul pentru painea Radacina ,ne este foarte usor sa divizam gramaje mici (sub 200 gr ),de forma dreptunghiulara ,care sa le asezam in tava pe hartia de copt,distantate ca prim dospire sa nu se uneasca piesele intre ele .
  La dospirea finala trebuie sa fim atenti a  feri d curenti de aer si a mentine o umiditate de 40%pentru ca suprafata exterioara sa nu formeze coaja .
   Durata ultimei dospiri este de 60 minute  dar ,atentie ,trebuie supravegheata indeaproape in ultimele minute pentru ca timpul poate varia in raport cu mediul inconjurator care -l oferim.
   La introducerea in cuptor neaparat abur din belsug  7-9 secunde ,o temperatura de 235 de gr Celssius iar ca durata 13-15 minute .
  
Vizualizări: 220 | Adăugat de: cozmadaniel50 | Tag-uri: ciabatta, paine | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
0
1  
Pentru cunoscatori dar si pentru novici fac afirmatia ca pornind de la acest produs putem lesne sa diferentiem o serie de noi produse :
=ciabatta cu masline ,
=ciabatta cu ciuperci ,
=ciabatta cu ceapa ,
=ciabatta cu rosii ,
Iar lista ar putea continua dupa pofta si maiestria de care dam dovada .Inspiratie sa avem si atunci v-om ramane mirati de cate variante putem realiza dintr-un singur aluat.
Spor la treaba !!!

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]