Acasă | Înregistrare | Autentificare
Site-ul meu
Meniu site
Autentificare

Căutare
Calendar
«  Ianuarie 2016  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 10
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2016 » Ianuarie » 7 » PAINEA ''RADACINA"
7:47 PM
PAINEA ''RADACINA"

CHEF DAN-bucatarie Traditionala

RETETA NR  19

          PAINEA  RADACINA

Ingrediente :    Consum specific/1Kg produs finit

nr 1.  =Faina alba 650                          0,695 kg.
    2   =Wurzelbrat                               o,174 kg,
   3   =Drojdie de bere                           0,009 kg,
   4   =Apa                                          65%-67%/cantitatea de faina ,

   Framantare ;      afanare 2 min ,
                            viteza 1=10 min
                            viteza 2=12 min ,

   Dospire 90 de minute ,

   Divizare  la gramajul dorit,

   Modelare prin rasucire a aluatului destul de moale si tremurand,

   Dospire 60 min fara curenti de aer ,cu umiditate 40 %,

   Abur 10 secunde la introducere in cuptor,

   Temperatura de coacere intre 235-250grade Celssius,

   Durata de coacere de la 23 la 26 minute .

      Facem remarca ca este o reteta personalizata si are nevoie de un malaxor cu doua trepte de viteza .
    
Vizualizări: 309 | Adăugat de: cozmadaniel50 | Tag-uri: paine, radacina | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 3
0
3  
Astept comentariile voastre referitoare la aceasta reteta

0
2  
Celor direct interesati mai multe amanunte tehnologice va sant oferite de CHEF DAN -Bucatarie Traditionala

0
1  
wacko wacko wacko wacko wacko

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]