Acasă | Înregistrare | Autentificare
Site-ul meu
Meniu site
Autentificare

Căutare
Calendar
«  Octombrie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 10
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2014 » Octombrie » 15 » Moraturi taranesti
10:40 AM
Moraturi taranesti

CHEF DAN Bucatarie Traditionala Romaneasca

Reteta nr 5:http://chefdan391.ucoz.ro

         Lista cu ingrediente;

  1. Patlagele verzi sau in parg,
  2. Castraveti,
  3. Conopida ,
  4. Mere ,
  5. Harbuji ,
  6. Chiparusi Cornu Capri,
  7. Talina,
  8. Marar uscat ,
  9. Curechi di cela alb,
  10. Curechi rosu,
  11. Chiparusi iuti,
  12. Sare,
  13. Apa  

        Modul de lucru;

Adunati si puse pi caprarii ,alese de pete si stricaciuni,sanatoase,li aruncam intr-o covata mari  pi giumatati cu apa rece pentru a li spala di pacati si di alti nevoi cari noua nu ni sant pi plac .

    Daca a ramas triaba vorghita ca li punim in PUTINA la murat ,atuncea incepim cu mararul uscat pi fundu putinei si giumati din talina cari neaparat sa aiba si frunze.

     Restu  dupa caz si dupa placeria noastra pana ci umplim putina .

     Sarea niagra si grunjoasa nu din ceia pintru boieri ,din cea buna di moraturi niatinsa di chimicalili momentului,cu mari grija ca tata munculita depindi di sarea cari o punim .

       Ori masuram apa pi cari o punim si atuncia socotim 60di grami la KILU di apa ,

      Ori la volumul vasului cati 30 di grami pi KIL.

       Musai sa ma repet ca sa intelegiti ca nu exista scapari di la aiasta triaba di o-ti vria ca moraturili sa va cie pi plac.

   Apa rece di la izvor ,iar diasupra un teasc cari sa apese in gios  tati moraturili.Chitrocit timp di doua saptamani  si cam asta este .

     Nu ni mai ramani decat sa avem pohta la acesti moraturi.

                     VA MULTUMESC !!!

Ataşamente: Imagine 1 · Imagine 2 · Imagine 3 · Imagine 4
Vizualizări: 172 | Adăugat de: cozmadaniel50 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]