Acasă | Înregistrare | Autentificare
Site-ul meu
Meniu site
Autentificare

Căutare
Calendar
«  Octombrie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 10
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2014 » Octombrie » 12 » GHEBE MURATE
3:42 PM
GHEBE MURATE

http://chefdan391.ucoz.ro

CHEF DAN-Bucatarie Traditionala Romaneasca

             Reteta nr 3

           GHEBE MURATE

Pentru 10 kg :

  1. Ghebe               =7 kg,
  2. Hrean                =200 gr,
  3. Ceapa               =500 gr,
  4. Usturoi              =350 gr,
  5. Morcov              =1 kg,
  6. Telina                =500 gr(cu frunze),
  7. Otet                  =1 litru,
  8. Sare                  =60 gr /litru de apa ,

Incepim din momentul in cari am vinit cu ghebili acasa di la paduri.

Li asazam intr-o COVATA mari ca sa li curatam si sa li spalam,la fel procedam si cu legumele care sant  trecuti in aiasta reteta.

Dam intr-un clocot zdravan ghebili cu pricina dupa cari li lasam la racit.Taiem rondeli subtiri legumili si li asazam intrun CASTRON DI LUT sau ci avem la indemana .Socotim apa ci avem trebuinta si punem sarea necesara si otetul ,dam in ciert.Asezam Ghebele cu legumili in vasul care -l avem la indemana ,iar saramura cierbinti o rasturnam pisti buretii nostri asezati deja in vas .Ii ducim la loc ferit di soari si racoros ramanand sa asteptam ziua in cari sa scoatim ca sa gatim GHEBE MURATE

                 SPOR LA TREABA !!

Vizualizări: 124 | Adăugat de: cozmadaniel50 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
0
1  
EXCELENTE pe post de muraturi ,ca antreu  rece la o ceasca de rachiu,pregatite in cadrul diferitor retete .

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]