Acasă | Înregistrare | Autentificare
Site-ul meu
Meniu site
Autentificare

Căutare
Calendar
«  Octombrie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 10
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2014 » Octombrie » 12 » CHEF DAN ACREALA DE PERJE
1:26 PM
CHEF DAN ACREALA DE PERJE

http://chefdan391.ucoz.roCHEF DAN-Bucatarie Traditionala Romaneasca

Reteta nr. 1

               ACREALA DE PERJE

Pentru o compozitie de 10 litri;

  1. Perje(prune )inca necoapte,verzi,        =4 kg
  2. Tulpina de leustean,partea groasa,     =100 gr
  3. Apa,                                                 =8 litri

Mod de lucru;

       Grija mare trebuie sa avem la a curata si a spala perjele ,a indeparta pi celi patate sau atinsa di vrio boala.Potrivim un ceaun mai mare pentru a li puni la ciert odata cu apa pi care am masurato mai dinainti.

      Li punim la cert la foc potrigit di iuti,cam doua ceasuri si mai ghini pana ci raman niejii goi di carnia di pi ei.Lasam sa sa raceasca indiagiuns sa o strecuram in voia cei buna .

      Strecurata di doua ori aiasta acrealaii musai sa o punim la sticle  ,care la randu lor li punim doapi trainici .Li sterilizam cu apa in clocot pret di 25 di minunti dupa cari li lasam sa sa raceasca pana a doua zi .

      Ca un gospodar vrednic di cinste li ducim in ZAMNIC sau in KILLERundi li lasam pintru la iarna cand o suiera viscolu afara .

 


 

Vizualizări: 195 | Adăugat de: cozmadaniel50 | Tag-uri: corcoduse, prune, perja | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 1
0
1  
Tat aiasta triaba om faci-o si la boghitili di poama sau la curcuduse atuncia cand sant inca crudi,ca mai apoi sa avem pi ci puni mana cand vrem sa acrim un bors mai di soi.
                    POHTITI SI INDEMINATI LA ASA ACREALA !!!

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]