Acasă | Înregistrare | Autentificare
Site-ul meu
Meniu site
Autentificare

Căutare
Calendar
«  Februarie 2015  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 10
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2015 » Februarie » 2 » BORS DE CASA TRADITIONAL
10:36 AM
BORS DE CASA TRADITIONAL
CHEF DAN -Bucatarie Traditionala Romaneasca

       BORS DE CASA TRADITIONAL

RETETA Nr 16

Ingrediente pentru HUSTE

  1.    Tarata di la faina di papusoi        =250 gr ,
  2. Tarata di la faina di grau                =250 gr,
  3. Apa                                            =5 litri,
Se amesteca cele doua tarate si se toarna apa clocotita peste ,se amesteca din 2 in 2 ore de trei -patru ori se lasa la limpezit pana a doua zi .Se scurge de zeama si se arunca jumatatea de deasupra a taratei macerate ,iar jumatatea ramasa  sant HUSTE ,fara de care nu putem realiza Borsul de Casa Traditional.

Ingrediente pentru bors:

  1. Tarata di papusoi    250 gr,
  2. Tarata di grau         250 gr ,
  3. Vas de 10 litri(borcan,donita di lemn )
  4. Apa                       9 litri,
  5. Huste                    500 gr ,
  6. Creanga di gisin ,
  7. Tulchini di liostean,

Mod de lucru:

Avand hustele pregatite ,cantarim si cantitatile de tarate ,punem apa la fiert ,sa dea in clocot .
   Rasturnam sau mai bine zis oparim amestecul de tarata si de huste in vasul ce-l avem la dispozitie ,invartim pana la omogenizare dupa care acoperim vasul
   De 3-4 ori cam la doua ceasuri omogenizam si lasam la dospit pana a doua zi .
   Avandul pregatit putem realiza cele mai bune borsuri ,gustul sau fiind de neegalat .

 
Vizualizări: 304 | Adăugat de: cozmadaniel50 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 3
0
3  
Poate fi asimilat si in cazuri medicale ....

0
2  
Putem foarte bine sa-l tragem la sticla si sa-l depozitam in frigiderpentru o mai lunga perioada de timp.

0
1  
Pentru o aroma mai deosebita putem adauga tulchini di liostean,si ca sa indepartam efectul de intindere adaugam grenguta de gisin.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]