Acasă | Înregistrare | Autentificare
Site-ul meu
Meniu site
Autentificare

Căutare
Calendar
«  Octombrie 2014  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 10
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2014 » Octombrie » 12 » BORS DE CASA
2:00 PM
BORS DE CASA

http://chefdan391.ucoz.roCHEF DAN -Bucatarie Traditionala Romaneasca

     RETETA nr 2    

                  BORS DE CASA

pentru 10 litri:

  1.  Tarate de grau                =1 kg ,
  2. Tarate de poprumb          =1 kg,
  3. Leustean                          =2 legaturi uscate,
  4. Visin                                =2 crengute.
  5. Apa       

 Mod de lucru:

      V-om porni a faci o plamadeala din tarateli ci li avemcu apa putina si cierghinti pi cari o lasam oliaca di vremi ,mai ghini zas cam la doua zili .

      Giumatati din plamadeala o dam dioparti pentru megiesi sau nevolnici,iar cialalta giumatati o punim in DONITA di lemn sau oala in cari facim borsul.

      Dam apa in clocot,incet ,incet adaugim apa ciarta pisti HUSTE pina ci umplem oala sau donita .

Mesticam  2-3 minunti la rotund,asezam liosteanul si crengutele di gisin,punim diasupra un POCRIS,invelim cu ceva cotrente si la loc caldut lasam sa sa acreasca .

      Catari mari ari cand ti apuci di-o zama la cias di sarbatoari dar si la borsurili di zi cu zi.Bun di baut dimineata pi stomacu gol ,bun di leac pintru oareci nevoi ,bun la meniriapi cari o are.

Vizualizări: 173 | Adăugat de: cozmadaniel50 | Rating: 5.0/2
Total comentarii : 1
0
1  
La cias di cumpana cand tati tarabili sant plini cu fel si fel di facaturi cari mai di cari cred ca mai vini si vremia sa ni debarasam di eli si sa facem noi in casa noastra aist BORS DE CASA.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]