Acasă | Înregistrare | Autentificare
Site-ul meu
Meniu site
Autentificare

Căutare
Calendar
«  Aprilie 2015  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Arhiva materialelor
Sondajul nostru
Evaluează site-ul meu
Total răspunsuri: 10
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » 2015 » Aprilie » 19 » BORS CU BALARII SI OUA TARANESTI
7:45 PM
BORS CU BALARII SI OUA TARANESTI

Chef Dan-Bucatarie Traditionala Romaneasca

Reteta Nr.18

        Bors cu balarii si oua taranesti

Ingrediente;

  1. Cartofi                =500 gr,
  2. Dovlecel             =250 gr ,
  3. Morcov               =100 gr,
  4. Telina                 =150 gr,
  5. Ardei gras           =300 gr ,
  6. Ceapa verde        =10-12 fire,
  7. Patrunjel             =2 legaturi,
  8. Liostean              =3 legaturi,
  9. Loboda rosie       =3 legaturi,
  10. Bors de casa       =1 Litru,
  11. Ulei                     =150  ml,
  12. Sare                    dupa gust,
  13. Oua de la pasari de curte =12 buc,

Mod de lucru;

Borsul de Balarii este de fapt un Bors de legume cu multa verdeata de sezon (loboda in cazul de fata ,stevie ,dragavei ,macris ,salata ,spanac)care vine sa suplineasca aportul de vitamine si minerale necesare organismului dupa perioada de Iarna .
   Se procedeaza la fel ca orice bors de Legume ,se adauga verdeata in cantitati mai mari decat de obicei iar in final focul la econom pentru a adauga ouale incet ,cu atentie ,urmand sa mai continuam fierberea 4-5 minute pana apar la suprafata ouale fierte .
Avem a va ura POFTA BUNA  inainte de a realiza aceasta reteta .
Vizualizări: 152 | Adăugat de: cozmadaniel50 | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]